Echipa

This post is also available in Engleză

Raul Cazan

PREȘEDINTE

raul@2celsius.org

Raul. En, Fr, It, Ro

De mai bine de un deceniu, Raul cercetează politicile UE în domeniul energiei și al schimbărilor climatice în calitate de cercetător al organizației de advocacy pentru mediu, 2Celsius. În prezent, lucrează cu Transporturi și Mediu, Biroul European de Mediu și Rețeaua de Acțiune Climatică cu sediul la Bruxelles pentru probleme legate de transporturi, bioenergie și acțiuni climatice ale UE. A publicat și cercetat pentru diferite entități din UE și SUA. De asemenea, produce media pentru diferite entități din Europa Centrală și de Est. Raul, educat în Drept, deține, de asemenea, două masters în științe sociale de la Universitate Central Europeană Budapesta și Universitatea din Trento, Italia, care îl califică în cercetarea politicilor de mediu și studii media. Timp de câțiva ani, a acționat în calitate de consultant în domeniul energiei și EHS (mediu, sănătate și siguranță) pentru companii precum ENHESA la Bruxelles sau STC din San Francisco, CA. Recent a fost co-autor al unei cărți despre conectivitatea ecologică în UE publicată la Nomos, Germania.

 

 

Mihai Stoica

DIRECTOR EXECUTIV

mihai@2celsius.org

Mihai. En, It, Ro

Mihai Stoica este co-fondator și director la 2Celsius, însărcinat cu supravegherea campaniilor organizației, legătura cu partenerii și dezvoltarea rețelei sale de susținători și alianțe la scară națională și la nivelul UE. În ultimii opt ani, activitatea lui Mihai pentru 2Celsius face lobby și comunică în privința transporturilor, bioenergiei și politicii climatice atât la nivel național, cât și la nivelul UE, cu accent special pe standardele de biocombustibili, bioenergie, poluarea aerului, electro-mobilitate și autovehicule și camioane. De asemenea, lucrează ca jurnalist independent de fotografii și videoclipuri și realizator de documentare. Are studii în antropologie socială și culturală la KU Leuven în Belgia și este absolventă în științele comunicării de la Universitatea Ecologică din București, România.

 

 

Roxana Bucata

COMUNICARE

roxana@2celsius.org

Roxana. En, Fr, Ro

Roxana Bucată este un specialist în comunicare de mediu, care lucrează cu diverse organizații pentru promovarea activităților legate de schimbările climatice. Are o experiență de 10 ani ca jurnalist de mediu și a lucrat cu mass-media românești și europene pe teme precum tranziția energetică, poluarea aerului sau justiția climatică. În prezent, studiază științele și politica de mediu la Universitatea Centrală Europeană.

This post is also available in Engleză